Dobrodošli na domačiji Vodnik!


Prijazno in ustrežljivo osebje, mirna okolica, dobra hrana, vse to je pri nas.

Penzion*** & Gostilna Vodnik se nahaja 4 km od glavnega slovenskega letališča Jožeta Pučnika, ravno toliko tudi od smučišča Krvavec. Pohodniška točka Štefanja gora je tik nad nami, idealno za sprehod in potem kosilo pri Domačiji Vodnik.

Možnost najema konjskih boksov in prenočišč za vašega konja in vaš avtodom!

Več o domačiji Vodnik

Nastanitev in ponudba prenočišč domačije Vodnik

Izberite si sobo po svojih željah

Enoposteljna soba

Soba za dve osebi

Soba Comfort

Soba familija 4-5 oseb

Konferenčna dvorana za poslovne sestankeZa potrebe sestankov in sej smo uredili tudi konferenčno dvorano, ki sprejme od 40 do 70 oseb. Ponujamo vam najem tehnične opreme:

računalniki,

big screen TV, projektor,

flip chartov,.. Primerna za različne seminarje in druge dejavnosti.

Sprostitveni kotiček - Wellness - Savna


Pri nas poskrbimo za popoln oddih. Razvajajte se z odlično wellness ponudbo, ter s pol suho in finsko savno.

Posebna ponudba! Zakup wellness kotička za dve uri, 2 osebi = 45 €

Pri nas vemo, kaj pomeni udobje. Rezervirajte si našo wellness kad in se prepustite užitkom v dvoje s penino. Da pa vam bo pri nas še udobneje, vam ponujamo sprostitev tudi na naši domačiji Vodnik s suho in pol suho savno.

Zagotavljamo vam kakovostno savno v prijetni atmosferi.

Aktivnosti okoli nas


Na naši Domačiji Vodnik lahko izbirate med več aktivnosti. Ob zimskem času si lahko privoščite smuko na Krvavcu. Pri nas lahko kupite karte za smučišče, prav tako pa lahko uredimo izposojo smučarske opreme in šolo smučanja. V sončnih dnevih lahko izbirate med kolesarjenjem in pohodništvom.

Gobarjenje pa postane popularno predvsem na jesen. Za tiste željne adrenalina je na voljo tudi skok s padalom. V vsakem letnem času si lahko ogledate lokalne znamenitosti (grad Strmol, velesovski samostan v Adergasu, park Brdo). Po dogovoru se da urediti tudi voden ogled.

Uredimo vam 10 % popust na večdnevno vozovnico za smučišče Krvavec.

Galerija


Gostje so nad nami navdušeni - to je vredno proslaviti!


Zavedamo se, koliko truda je treba vložiti za tako izjemno oceno, kot je naša. Zato je prav, da se tovrsten uspeh proslavi. Partnerji, booking.com, so že delili svojo nagrado z Guest Review Award na socialnih omrežjih. Ste tudi vi delili svojo? To je idealna priložnost, da proslavite trud svoje ekipe in privabite potencialne stranke. Naložite fotografijo s slavja, dodajte hashtag #guestsloveus in delite svoj uspeh s svetom.


Novice in dogodki


Vajin dan, poroka

Da bi bil dan Vajine poroke nepozaben vam ponujamo poročni prostor in prostor za poročne zabave ali druge zaključene družbe.

Okoli nas, znamenitosti

Ogledi lokalnih znamenitosti. Po dogovoru Vam uredimo tudi ogled krajevnih znamenitosti
(grad Strmol, velesovski Samostan v Adergasu,
park Brdo)

O nas domačiji Vodnik

Gostilniški del lahko sprejme do 50 oseb, v novem delu pa do 200 oseb, za poroke in večje skupine pa do 130, še vedno pa ostane dovolj prostora za plesišče.